Присъединете се към нас

На всеки етап от Вашата кариера, независимо дали сте студент по право, стажант или опитен адвокат, е важно да бъдете в екип, който може да оцени Вашите способности и да Ви помогне да изградите кариерата си. В Адвокатско дружество „ПЕНЕВ” твърдо вярваме, че съвършенството може да бъде достигнато, когато велики умове работят заедно. Предоставяме Ви възможността да работите заедно с креативни адвокати по някои от най-трудните правни случаи, с които се сблъскват световни корпорации и приветстваме Вашата отдаденост, въображение и самостоятелна мисъл.

За да е в състояние да отговори максимално на изискванията и да защити интересите на своите клиенти, Адвокатско дружество „ПЕНЕВ” поддържа добре развита мрежа от адвокати и служители. Високо оценяваме и подкрепяме участието на добра воля в различни проекти, тъй като вярваме, че упражняването на юридическата професия не е само привилегия, но и отговорност към обществото, в което живеем.

Ние приветстваме интереса към нашата фирма и ще Ви насърчим да откриете това, което ни прави уникална професионална възможност за Вас.

  • Присъединете се към нас като стажант
  • Присъединете се към нас като опитен адвокат
  • Работете с нас